Pääsylippu tapahtumaan

Pääsylippuun sisältyy sisäänpääsy ja 10 juomalipuketta.

20,00 €

Lippu 1 henkilölle Fine Wine & Spirits Keskiviikko 26.4.2023 klo 16.30-19.30 
Sisäänpääsylippu 1:lle henkilölle. 

Aika: Keskiviikko 26.4.2023 klo 16.30-20.00.

Paikka: Hotelli Kämp, 2. krs. Sisäänkäynti osoitteesta Pohjoisesplanadi 29, 00100 Helsinki

Pääsylippuun sisältyy 10 maistelulipuketta. Maistelulasin saa lainaan tapahtuman ajaksi.


Lisätiedot

Ostettuasi lipun saat tilauksesta vahvistuksen sähköpostiisi, joka toimii sisäänpääsylippuna tapahtumaan. Huomioithan, että Master Class -luentolippuihin sisältyy myös sisäänpääsylippu itse tapahtumaan.

Ostettuja lippuja ei voi palauttaa eikä vaihtaa, joten tarkistathan, että ostat oikean määrän tai oikean Master Class -lipun.

Tilausvahvistus toimii pääsylippuna tapahtumaan. Muista tulostaa tilausvahvistus ja ottaa mukaan tapahtumaan. Voit myös esittää vahvistuksen mobiililaitteen näytöltä. Liput ja nimi tarkistetaan ovella. Tarjoilu päättyy klo 19.30 ja ovet sulkeutuvat klo 20.00.

Tapahtuman järjestää Vinetum Oy. Pääsylippujen ja alkoholin myynnistä sekä anniskelusta tapahtuman aikana vastaa Vinetum Oy (y-tunnus 1496106-4). Tarkista lippusi oston yhteydessä huolellisesti. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Vinetum Oy toimii lippujen välittäjänä ja tilaisuuden järjestäjänä. Tilaisuuden järjestäjä vastaa tilaisuudesta, mm. ohjelma- ja katsomonmuutoksista, mahdollisesta peruuntumisesta ja niistä aiheutuneista kustannuksista kuin myös arvonlisäverolain 2 § (:940/1999) tarkoittamista velvoitteista. Pullojen, purkkien sekä mahdollisten vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen tapahtumiin on kielletty. Tilaisuuden järjestäjä eivät vastaa kadonneista lipuista. Tapahtuma järjestetään anniskelualueella ja sen vuoksi kielletty alle 18-vuotiailta. Lipunhaltijan on varauduttava todistamaan ikänsä tapahtuman sisäänkäynnin yhteydessä. Lippujen jälleenmyynti, luovuttaminen oheistuotteena tai toisen tuotteen tai palvelun myynnin yhteydessä vastikkeellisesti tai vastikkeetta on kielletty ilman Vinetum Oy:n nimenomaista kirjallista suostumusta. Lipunostaja on velvollinen tarkistamaan, että tilaisuus ei ole peruuntunut. Peruuntuneen tilaisuuden asiakkaalle palautetaan lipun hinta, mutta lippupalautuksissa ei palauteta verkkokauppamaksua, toimituskuluja ja mahdollisia postituskuluja. Lippujen jälleenmyynti on kielletty ilman erillistä sopimusta Vinetum Oy:n kanssa. Lippujen luvaton kopiointi on kielletty ja voi estää sisäänpääsyn tapahtumaan.