Master Class: Montes - The Pioneer of Chilean Premium Wines (sis. pääsylippu)

Sisältää osallistumisen yhdelle Masterclassiin, tapahtuman sisäänpääsylipun sekä 10 maistelulipuketta.

45,00 €

Montes - The Pioneer of Chilean Premium Wines

Aika: Ke 26.4.2023 klo 18.00-18.45

Luennoitsija: Eduardo Stark, Area Manager for Europe and Asia / Montes

Montes on neljän visionäärin yhteinen unelma, joka toteutui vuonna 1988. Alusta saakka tilan filosofiana on ollut tuottaa chileläistä premium-luokan viiniä ympäristö ja kestävät viljelymenetelmät huomioiden. Montesista muodostuikin varsin pian esimerkki chileläisten laatuviinien valmistukselle. Aurelio Montes on tunnettu hyödyntämällä feng shuin periaatteita ja gregoriaanista musiikkia osana viininvalmistusta. Lisäksi suojelusenkelit ovat tärkeässä roolissa niin tilalla kuin pullojen etiketeissä. Montes nimettiin vuonna 2021 Chilen parhaimmaksi viinitilaksi ja sijoittui maailmanlaajuisestikin viiden parhaan joukkoon.


Eduardo on työskennellyt Montesilla jo 20 vuoden ajan. Vuonna 2008 hän muutti Eurooppaan, ensin Englantiin ja 2010 Alankomaihin, missä hän asuu vaimonsa ja kolmen lapsen kanssa. 


Maisteltavat viinit:

Montes Alpha Pinot Noir

Montes Alpha Chardonnay

Montes Alpha Cabernet Sauvignon

Montes Alpha Syrah

Montes Alpha M

Montes Folly


Huom! Luento pidetään englanniksi.

Tapahtuman sisäänpääsylippu sisältää maistelulasin tapahtuman ajaksi. 
Lisätiedot

Huomioithan, että Master Class -luentolippuihin sisältyy myös sisäänpääsylippu itse tapahtumaan. Ostettuasi lipun saat tilauksesta vahvistuksen sähköpostiisi, joka toimii sisäänpääsylippuna tapahtumaan.

Ostettuja lippuja ei voi palauttaa eikä vaihtaa, joten tarkistathan, että ostat oikean määrän tai oikean Master Class -lipun.

Tilausvahvistus toimii pääsylippuna tapahtumaan. Muista tulostaa tilausvahvistus ja ottaa mukaan tapahtumaan. Voit myös esittää vahvistuksen mobiililaitteen näytöltä. Liput ja nimi tarkistetaan ovella. Tarjoilu päättyy klo 19.30 ja ovet sulkeutuvat klo 20.00.

Tapahtuman järjestää Vinetum Oy. Pääsylippujen ja alkoholin myynnistä sekä anniskelusta tapahtuman aikana vastaa Vinetum Oy (y-tunnus 1496106-4). Tarkista lippusi oston yhteydessä huolellisesti. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Vinetum Oy toimii lippujen välittäjänä ja tilaisuuden järjestäjänä. Tilaisuuden järjestäjä vastaa tilaisuudesta, mm. ohjelma- ja katsomonmuutoksista, mahdollisesta peruuntumisesta ja niistä aiheutuneista kustannuksista kuin myös arvonlisäverolain 2 § (:940/1999) tarkoittamista velvoitteista. Pullojen, purkkien sekä mahdollisten vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen tapahtumiin on kielletty. Tilaisuuden järjestäjä eivät vastaa kadonneista lipuista. Tapahtuma järjestetään anniskelualueella ja sen vuoksi kielletty alle 18-vuotiailta. Lipunhaltijan on varauduttava todistamaan ikänsä tapahtuman sisäänkäynnin yhteydessä. Lippujen jälleenmyynti, luovuttaminen oheistuotteena tai toisen tuotteen tai palvelun myynnin yhteydessä vastikkeellisesti tai vastikkeetta on kielletty ilman Vinetum Oy:n nimenomaista kirjallista suostumusta. Lipunostaja on velvollinen tarkistamaan, että tilaisuus ei ole peruuntunut. Peruuntuneen tilaisuuden asiakkaalle palautetaan lipun hinta, mutta lippupalautuksissa ei palauteta verkkokauppamaksua, toimituskuluja ja mahdollisia postituskuluja. Lippujen jälleenmyynti on kielletty ilman erillistä sopimusta Vinetum Oy:n kanssa. Lippujen luvaton kopiointi on kielletty ja voi estää sisäänpääsyn tapahtumaan.