Master Class: Portfolio tasting of Champagne Pol Roger (sis. pääsylippu)

Loppuunmyyty

Sisältää osallistumisen yhdelle Masterclassiin, tapahtuman sisäänpääsylipun sekä 10 maistelulipuketta.

60,00 €

Portfolio tasting of Champagne Pol Roger

Aika: Ke 26.4.2023 klo 16.30-17.15

Luennoitsija: Axel Gillery, Head of Marketing & Communications and Export Manager at Champagne Pol Roger

Edelleen perheomisteisen Pol Rogerin juuret ulottuvat vuoteen 1849, jolloin vasta 18-vuotias Pol Roger teki ensimmäisen viinikauppansa. Champagne Pol Rogerin tuotteet ovat maailmankuuluja korkeasta laadustaan. Osoituksena tästä voidaan pitää mm. Britannian kuningashuoneen myöntämä "Royal Warrant of Appointment", joka antaa oikeuden toimia heidän virallisena tavarantoimittajanaan. Myös Sir Winston Churchillillä oli erityisen lämmin suhde Pol Rogerin perheeseen ja hänellä olikin lukuisia sutkautuksia samppanjaan liittyen, kuten esim: "Makuni on yksinkertainen - tyydyn helposti parhaaseen"

Axel on syntynyt Reimsissä, Champagnessa vuonna 1986. Hän on opiskellut englannin ja saksan kääntämistä, ja valmistunut maisteriksi Pariisin ESG Business Schoolista. Hän on aina ollut kiinnostunut perheyrityksistä. Ennen siirtymistä Pol Rogerille vuonna 2015, hän työskenteli Bollingerilla ja Taittingerilla. Axel on tennispelaaja Rafael Nadalin suuri fani, ja pitää 70-luvun rock musiikista. Hän asuu edelleen Champagnessa vaimonsa ja tyttärensä kanssa. 


Maisteltavat viinit:

Brut Réserve

Rich Demi-Sec 

Pure Extra Brut

Brut Vintage

Brut Vintage Rosé

Blanc de Blancs Vintage


Huom! Luento pidetään englanniksi.

Tapahtuman sisäänpääsylippu sisältää maistelulasin tapahtuman ajaksi. 
Lisätiedot

Huomioithan, että Master Class -luentolippuihin sisältyy myös sisäänpääsylippu itse tapahtumaan. Ostettuasi lipun saat tilauksesta vahvistuksen sähköpostiisi, joka toimii sisäänpääsylippuna tapahtumaan. 

Ostettuja lippuja ei voi palauttaa eikä vaihtaa, joten tarkistathan, että ostat oikean määrän tai oikean Master Class -lipun.

Tilausvahvistus toimii pääsylippuna tapahtumaan. Muista tulostaa tilausvahvistus ja ottaa mukaan tapahtumaan. Voit myös esittää vahvistuksen mobiililaitteen näytöltä. Liput ja nimi tarkistetaan ovella. Tarjoilu päättyy klo 19.30 ja ovet sulkeutuvat klo 20.00.

Tapahtuman järjestää Vinetum Oy. Pääsylippujen ja alkoholin myynnistä sekä anniskelusta tapahtuman aikana vastaa Vinetum Oy (y-tunnus 1496106-4). Tarkista lippusi oston yhteydessä huolellisesti. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Vinetum Oy toimii lippujen välittäjänä ja tilaisuuden järjestäjänä. Tilaisuuden järjestäjä vastaa tilaisuudesta, mm. ohjelma- ja katsomonmuutoksista, mahdollisesta peruuntumisesta ja niistä aiheutuneista kustannuksista kuin myös arvonlisäverolain 2 § (:940/1999) tarkoittamista velvoitteista. Pullojen, purkkien sekä mahdollisten vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen tapahtumiin on kielletty. Tilaisuuden järjestäjä eivät vastaa kadonneista lipuista. Tapahtuma järjestetään anniskelualueella ja sen vuoksi kielletty alle 18-vuotiailta. Lipunhaltijan on varauduttava todistamaan ikänsä tapahtuman sisäänkäynnin yhteydessä. Lippujen jälleenmyynti, luovuttaminen oheistuotteena tai toisen tuotteen tai palvelun myynnin yhteydessä vastikkeellisesti tai vastikkeetta on kielletty ilman Vinetum Oy:n nimenomaista kirjallista suostumusta. Lipunostaja on velvollinen tarkistamaan, että tilaisuus ei ole peruuntunut. Peruuntuneen tilaisuuden asiakkaalle palautetaan lipun hinta, mutta lippupalautuksissa ei palauteta verkkokauppamaksua, toimituskuluja ja mahdollisia postituskuluja. Lippujen jälleenmyynti on kielletty ilman erillistä sopimusta Vinetum Oy:n kanssa. Lippujen luvaton kopiointi on kielletty ja voi estää sisäänpääsyn tapahtumaan.