Master Class: Exploring different vintages of Château Ksara (sis. pääsylippu)

Sisältää osallistumisen yhdelle Masterclassiin, tapahtuman sisäänpääsylipun sekä 10 maistelulipuketta.

45,00 €

Exploring different vintages of Château Ksara

Aika: Ke 26.4.2023 klo 16.45-17.30

Luennoitsija: Elie Maamari, Export Manager / Château Ksara

Château Ksara perustettiin vuonna 1857, kun ryhmä Jesuiitteja aloitti viininviljelyn uskonnollisiin tarkoituksiin. Tila on Libanonin vanhin ja sijaitsee Bekaan laaksossa, noin 30 kilometriä Beirutista koilliseen. Bekaan laakson ilmasto antaa suotuisat olosuhteet eri rypäleiden viljelylle, minkä vuoksi tilan yli 500 hehtaarin viljelmillä kasvaakin lukuisia eri lajikkeita Cinsaultista Cabernet Sauvignon. Kaikki Château Ksaran viinit kypsytetään vanhoissa kalkkikivikellareissa, jotka Jesuiitat rakensivat ensimmäisen maailmansodan aikana suojautukseen sodalta

Elie Maamari on työskennellyt Château Ksaralla 11 vuotta. Hän on valmistunut enologiksi Toulousen yliopistosta ja hän on tuomaristossa useassa kansainvälisesti tunnetuissa viinikilpailuissa. Hänet on myös valittu Libanonin edustajaksi Geneven "Académie du vin" -yhdistykseen. 


Maisteltavat viinit:

Château Ksara 2002

Château Ksara 2006

Château Ksara 2010

Château Ksara 2013

Château Ksara 2016

Château Ksara 2017


Huom! Luento pidetään englanniksi.

Tapahtuman sisäänpääsylippu sisältää maistelulasin tapahtuman ajaksi. 
Lisätiedot

Huomioithan, että Master Class -luentolippuihin sisältyy myös sisäänpääsylippu itse tapahtumaan. Ostettuasi lipun saat tilauksesta vahvistuksen sähköpostiisi, joka toimii sisäänpääsylippuna tapahtumaan.

Ostettuja lippuja ei voi palauttaa eikä vaihtaa, joten tarkistathan, että ostat oikean määrän tai oikean Master Class -lipun.

Tilausvahvistus toimii pääsylippuna tapahtumaan. Muista tulostaa tilausvahvistus ja ottaa mukaan tapahtumaan. Voit myös esittää vahvistuksen mobiililaitteen näytöltä. Liput ja nimi tarkistetaan ovella. Tarjoilu päättyy klo 19.30 ja ovet sulkeutuvat klo 20.00.

Tapahtuman järjestää Vinetum Oy. Pääsylippujen ja alkoholin myynnistä sekä anniskelusta tapahtuman aikana vastaa Vinetum Oy (y-tunnus 1496106-4) / (alkoholilupanumero 01040338). Tarkista lippusi oston yhteydessä huolellisesti. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Vinetum Oy toimii lippujen välittäjänä ja tilaisuuden järjestäjänä. Tilaisuuden järjestäjä vastaa tilaisuudesta, mm. ohjelma- ja katsomonmuutoksista, mahdollisesta peruuntumisesta ja niistä aiheutuneista kustannuksista kuin myös arvonlisäverolain 2 § (:940/1999) tarkoittamista velvoitteista. Pullojen, purkkien sekä mahdollisten vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen tapahtumiin on kielletty. Tilaisuuden järjestäjä eivät vastaa kadonneista lipuista. Tapahtuma järjestetään anniskelualueella ja sen vuoksi kielletty alle 18-vuotiailta. Lipunhaltijan on varauduttava todistamaan ikänsä tapahtuman sisäänkäynnin yhteydessä. Lippujen jälleenmyynti, luovuttaminen oheistuotteena tai toisen tuotteen tai palvelun myynnin yhteydessä vastikkeellisesti tai vastikkeetta on kielletty ilman Vinetum Oy:n nimenomaista kirjallista suostumusta. Lipunostaja on velvollinen tarkistamaan, että tilaisuus ei ole peruuntunut. Peruuntuneen tilaisuuden asiakkaalle palautetaan lipun hinta, mutta lippupalautuksissa ei palauteta verkkokauppamaksua, toimituskuluja ja mahdollisia postituskuluja. Lippujen jälleenmyynti on kielletty ilman erillistä sopimusta Vinetum Oy:n kanssa. Lippujen luvaton kopiointi on kielletty ja voi estää sisäänpääsyn tapahtumaan.