Master Class: Wente Vineyards - Sustainable California (sis. pääsylippu)

Loppuunmyyty

Sisältää osallistumisen yhdelle Masterclassiin, tapahtuman sisäänpääsylipun sekä 10 maistelulipuketta.

45,00 €

Wente Vineyards - Sustainable California

Aika: Ke 26.4.2023 klo 17.45-18.30

Luennoitsija: Michael Parr, International Sales & Marketing, Wente Vineyards

Wente Vineyards on vuonna 1883 perustettu, yksi Yhdysvaltojen vanhimmista perheomisteisista viinitaloista. Tilan sijaitsee Livermoressa San Franciscon itäpuolella. Wentellä on viiinitarhoja Livermoressa noin 800 hehtaaria ja Montereyssa n. 400 hehtaaria. Arroyo Secossa he aloittivat viininviljelyn 1960-luvulla. Wente Vineyards on ansainnut itselleen "Certified California Sustainable Vineyard & Winery" -sertifikaatin, jonka vain 2% Kalifornian viinitiloista on saanut. He aidosti välittävät ympäristöstään, joka näkyy kaikessa heidän tekemisessään, vettä säästävästä kastelujärjestelmästä viinikorkkien kierrätykseen.

Michael on työskennellyt Wentellä jo 23 vuoden ajan. Michaelilla on paljon kokemusta viinin tuonti- ja vientitoiminnasta. Nykyisin hän keskittyy kasvattamaan Wente Family Estates -tuotteiden brändejä laajoilla kansainvälisillä markkinoilla. Hän asuu Kaliforniassa perheensä kanssa. 


Maisteltavat viinit:

Wente Morning Fog Chardonnay

Wente Riva Ranch Chardonnay

Wente Louis Mel Sauvignon Blanc

Wente Riverbank Riesling

Wente Riva Ranch Pinot Noir


Huom! Luento pidetään englanniksi.

Tapahtuman sisäänpääsylippu sisältää maistelulasin tapahtuman ajaksi. 
Lisätiedot

Huomioithan, että Master Class -luentolippuihin sisältyy myös sisäänpääsylippu itse tapahtumaan. Ostettuasi lipun saat tilauksesta vahvistuksen sähköpostiisi, joka toimii sisäänpääsylippuna tapahtumaan.

Ostettuja lippuja ei voi palauttaa eikä vaihtaa, joten tarkistathan, että ostat oikean määrän tai oikean Master Class -lipun.

Tilausvahvistus toimii pääsylippuna tapahtumaan. Muista tulostaa tilausvahvistus ja ottaa mukaan tapahtumaan. Voit myös esittää vahvistuksen mobiililaitteen näytöltä. Liput ja nimi tarkistetaan ovella. Tarjoilu päättyy klo 19.30 ja ovet sulkeutuvat klo 20.00.

Tapahtuman järjestää Vinetum Oy. Pääsylippujen ja alkoholin myynnistä sekä anniskelusta tapahtuman aikana vastaa Vinetum Oy (y-tunnus 1496106-4). Tarkista lippusi oston yhteydessä huolellisesti. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Vinetum Oy toimii lippujen välittäjänä ja tilaisuuden järjestäjänä. Tilaisuuden järjestäjä vastaa tilaisuudesta, mm. ohjelma- ja katsomonmuutoksista, mahdollisesta peruuntumisesta ja niistä aiheutuneista kustannuksista kuin myös arvonlisäverolain 2 § (:940/1999) tarkoittamista velvoitteista. Pullojen, purkkien sekä mahdollisten vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen tapahtumiin on kielletty. Tilaisuuden järjestäjä eivät vastaa kadonneista lipuista. Tapahtuma järjestetään anniskelualueella ja sen vuoksi kielletty alle 18-vuotiailta. Lipunhaltijan on varauduttava todistamaan ikänsä tapahtuman sisäänkäynnin yhteydessä. Lippujen jälleenmyynti, luovuttaminen oheistuotteena tai toisen tuotteen tai palvelun myynnin yhteydessä vastikkeellisesti tai vastikkeetta on kielletty ilman Vinetum Oy:n nimenomaista kirjallista suostumusta. Lipunostaja on velvollinen tarkistamaan, että tilaisuus ei ole peruuntunut. Peruuntuneen tilaisuuden asiakkaalle palautetaan lipun hinta, mutta lippupalautuksissa ei palauteta verkkokauppamaksua, toimituskuluja ja mahdollisia postituskuluja. Lippujen jälleenmyynti on kielletty ilman erillistä sopimusta Vinetum Oy:n kanssa. Lippujen luvaton kopiointi on kielletty ja voi estää sisäänpääsyn tapahtumaan.